Wat kost dat?

Er zijn heel veel verschillende soorten portretfotografie voor verschillende doeleinden. Natuurlijk is dit persoonlijk en is geen één fotoshoot hetzelfde.
Maar om het iets makkelijker te maken heb ik de fotoshoots voor je gecategoriseerd en beschreven. Bij elke categorie staan de tarieven voor een fotoshoot vermeld.

Mocht je je niet kunnen vinden in één van deze categorieën, neem dan even contact met me op zodat we jouw wensen kunnen bespreken.


Voor fotoshoots in het weekend wordt een toeslag van 10% gerekend.

Reiskosten binnen een straal van 20 kom rond Den Haag zijn inbegrepen in de tarieven voor een fotoshoot. Buiten een straal van 20 km van Den Haag:
€ 0,25 per km.

Gebruiksrechten: Bij elke van de onderstaande fotoshoots is volledig gebruiksrecht inbegrepen voor de persoon of het bedrijf die de fotoshoot afneemt. Doorgeven of -verkopen aan derden is niet toegestaan. Naamsvermelding blijft ivm auteursrecht altijd van toepassing bij zakelijke uitingen.

De extra’s

Er is een heel aantal dingen die extra bijgeboekt kunnen worden naast de fotografie. Een aantal zaken staan hieronder, maar mocht je andere bijzondere dingen willen dan ben ik daar altijd voor in! Dus geef dat gerust aan.

Afdrukken van foto’s: Download de prijslijst.

Visagie:
€ 75,- incl. btw voor 1 persoon
€ 125,- incl. btw voor 2 personen.
Bij meerdere personen wordt de prijs in overleg bepaald.

Studio:
De boven genoemde prijzen gaan uit van een fotoshoot op locatie, waarbij soms op die locatie een studio setting gecreëerd kan worden. Mocht er echt een studio nodig zijn dan wordt die gehuurd voor de tijd dat nodig is. Deze prijs is afhankelijk van de shoot.