Senioren Fotografie

Mijn specialisatie binnen de portretfotografie is het fotograferen van senioren. Juist omdat deze mensen vaak het idee hebben of krijgen dat ze niet mooi meer zijn, niet meer bijdragen aan de maatschappij of niet interessant zijn. Maar zij zijn juist degenen met de ervaring en verhalen en geschiedenis en prachtige rimpels!

Ik hou ervan deze mensen de ervaring van een fotoshoot te geven. Met volledige oprechte aandacht voor de persoon.

Voor deze fotografie heb ik een aparte naam en website: De Senioren Fotograaf. Neem daar ook eens een kijkje.

 

De Fotobiografie: een multi media biografie

Elk leven is uniek. Het bevat inspiratie, wijsheid en ervaring.

Welke wijsheden die u heeft verzameld in het leven zou u willen meegeven? Welke gebeurtenissen uit uw leven wilt u vastgelegd hebben? Welke ervaring is zo bijzonder dat deze niet verloren mag gaan?

Voor uw familie en vrienden – of misschien wel voor iedereen – is uw leven een wijze les, een opsteker of een mooie ervaring.

Elk leven is een verhaal. Laten we dat vastleggen voor het nageslacht.

Een fotobiografie is het vastleggen van een leven in woord, beeld en geluid. Een waardevolle uitbreiding van een fotoshoot.

Er worden prachtige foto’s gemaakt, en uw levensverhaal wordt beschreven. De fotobiografie kan zelfs worden uitgebreid met geluidsbestanden en video’s. Ook is het mogelijk oude foto’s erin te verwerken. Deze elementen vormen samen een fotobiografie waarin uw leven centraal staat, en wat u uit dit leven wilt meegeven aan anderen. U bepaalt de toon van het verhaal en wat erin meegegeven wordt.

Een fotobiografie is iets blijvends en iets heel persoonlijks. U kunt een fotobiografie van uzelf laten maken, maar ook geven als kado voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum en pensioen.

Lees meer over de Fotobiografie op deze website.