Telefoon: 06 33 03 20 41

Als mens en als fotograaf zie ik schoonheid in iedereen. ‘Iedereen is mooi!’ is niet voor niks mijn motto. In mijn werk word ik vaak geconfronteerd met onzekerheid over uiterlijk. Veel mensen vragen aan mij wat ze het best aan kunnen trekken en of ze bijvoorbeeld make-up op moeten. Mijn antwoord is altijd: Trek aan waar jij je lekker in voelt en wat bij jou past. Ga op de foto als jezelf, met je eigen stijl, dan ben je het allermooist.

 

Jij bent jij

Je hoeft je uiterlijk nooit aan te passen aan wat anderen van je willen. Het gaat erom waar jij je fijn bij voelt. Laat zien wie jij bent en wat jouw stijl is. Als jurist is het misschien niet handig een Hawaii-shirt aan te trekken voor een zakelijk portret, maar je hoeft ook niet in driedelig pak. Als het niet bij jou past, doe dat dan niet. Als het wel bij jou past, doe het dan wel!

rimpels

 

Jouw ware ik

De onzekerheid in die vragen van mensen zit hem er volgens mij in dat ze hun ware ik niet altijd durven te laten zien. Dat make-up rimpels of vlekjes moet verbloemen omdat ze niet mooi zouden zijn. Onzin! Ze zijn prachtig en horen bij jou. Laten zien wie je bent en dat je hebt geleefd. Kies jouw stijl en ‘own it!’

 

Plastic fantastic

De media heeft een grote invloed gehad (en nog steeds) op wat mensen denken dat mooi is. We zijn geneigd ons aan dat beeld te spiegelen, om te voorkomen te worden afgewezen. Dat is heel natuurlijk. Sommigen hebben het gevoel de mode te moeten volgen en willen er graag perfect uitzien. Het feit is alleen dat perfectie niet bestaat. En laten nu juist die imperfecties zijn wat mensen zo uniek/mooi maakt.

media geen maatstaf

 

Laat zien wie jij bent!

Ik vind het mooi om te zien als iemand zijn eigen stijl kent en eraan weet vast te houden. Mode speelt daarin geen rol, want wie uniek durft te zijn valt extra op. Ik heb me nooit kunnen storen aan mode, vroeger al niet. Ik merk wel dat, nu ik meer mijn stijl ontdek (ik hou van 50’s 60’s stijl, vrouwelijk, tikkeltje sexy, maar wel netjes), ik ook lekkerder in mijn vel zit als ik me zo kleed. Dat straal je uit.

 

Wat vind jij?

Stijl is niet een bepaalde mode, eigen stijl is wat bij jou past! Het unieke waarderen en niet als afwijkend zien maar juist als super interessant.

 

Wat maakt jouw stijl uniek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.