Positiviteit brengt schoonheid

Waar je je op focust wordt versterkt. Een bekende zin.

Als je dus focust op het positieve, dan trek je dat ook naar je toe in je leven. Positieve mensen en positieve gebeurtenissen. En dat geldt net zo goed voor foto’s. Focus op jouw schoonheid (want die heb je sowieso), en dan ga je dat zien! Mensen bewust maken van hoe mooi ze zijn. Dat is wat ik wil bereiken met mijn portretfotografie en waar ik mijn klanten mee help.

Perfectie bestaat niet, en dat is maar goed ook. Ik ben gek op mensen en op hoe uniek ze zijn. En dat leg ik graag vast! Mijn missie als fotograaf is:

Mensen hun eigen schoonheid laten zien, en zich comfortabel laten voelen met het beeld van zichzelf.

Dat gaat niet over hoe jij er uitziet, dat gaat over hoe jij naar jezelf en de wereld kijkt.

Benieuwd waar deze missie vandaan komt? Lees hier meer over mij, en bekijk hier mijn Visuele CV.

 

Ontspannen op de foto: daar help ik je bij!

Natuurlijk is gefotografeerd worden soms best spannend. Eigenlijk is het heel intiem: ik sta met zo’n enorme camera voor je neus, en in de studio zijn alle flitslampen op jou gericht. Je wordt direct bewust van jezelf. Dan kun je wel wat hulp gebruiken om zo mooi mogelijk op de foto te komen.

Als ik fotografeer dan zorg ik voor een ontspannen en open sfeer. We zorgen er samen voor dat jij op je gemak bent. Daar ligt mijn kracht als portretfotograaf. En zo komen er prachtige resultaten uit voort, waar jij trots op zal zijn!

 

Zakelijk of privé?

Het maakt voor mij niet uit of foto’s zakelijk of privé worden gebruikt. Een mens is een mens. En mensen doen over het algemeen zaken met mensen. Niet met nummers of bedrijven. Dus ook daar ben jij belangrijk om te worden gezien.

Jij bent prachtig en mag gezien worden!

Kijk eens naar de mooie mensen die je voor gingen.

Martine Sollie - De Fotograficus
“Martine is een creatief, betrokken en zeer talentvolle Fotograficus. Zij heeft mij enorm goed geholpen met het maken van een schitterende profielfoto (zakelijk), maar ook met het maken van mijn trouwfoto’s (privé).

Martine weet op een heel ontspannen manier het beste uit je te halen, waardoor de foto’s er schitterend uitzien. Ik zou ik de toekomst zeker weer zaken doen met Martine Sollie.”

Raymond Wensing
Raymond Wensing FWA Drukwerk, Zoetermeer
“In mei 2012 ben ik bij Martine geweest voor het maken van een portretfoto. Martine luistert goed naar wat je wilt, denkt met je mee en slaagt erin om je binnen korte tijd op je gemak te stellen; zo’n fotoshoot is toch een beetje spannend!

Ik was onder de indruk van de ontspannen sfeer, de professionaliteit én het uiteindelijke resultaat: wat een prachtige foto’s!”

Kristel Buijinck
Kristel Buijinck Cristal Clear Translations, Rijswijk