Zelfie-challenge

Op 2 april 2017 start de Zelfie-challenge. Jazeker, met een Z. Doe je mee? Het is helemaal gratis! Schrijf je hiernaast in, of lees nog even verder om overtuigd te worden 😉

 

Het doel van de Zelfie-challenge

Het doel van de Zelfie-challenge is om menselijkheid terug te krijgen in de (online) maatschappij. Om te laten zien dat kwetsbaarheid kracht is, en geen zwakte! Ik wil mensen bewust maken van hun schoonheid, ook op momenten die kwetsbaar zijn. Dit heeft alles te maken met Zelfliefde. Eén van de twee dingen die we, volgens mij, nodig hebben in dit leven.

De selfie-cultuur die we – zeker online – hebben is vaak gebaseerd op ‘perfectie’, iets wat in mijn ogen niet bestaat. Met de Zelfie-challenge wil ik een beweging creëren die laat zien dat we menselijk zijn. Zo ervaren we ook dat we niet alleen zijn als het leven niet gaat zoals je zou willen. Laten we samen die menselijkheid en liefde voor jezelf terugbrengen!

 

Wat houdt de Zelfie-challenge in?

Als je je inschrijft voor de Zelfie-challenge ga je met mij de uitdaging aan om te laten zien dat kwetsbaarheid kracht is. Ik daag je uit om zes weken lang elke week een Zelfie te posten in de thema’s die ik je aan het begin van elke week zal toesturen. In plaats van het ‘perfecte’ plaatje, zal ik je vragen om juist een kwetsbaar moment vast te leggen. Zoals hiernaast de Zelfie waarin je ziet dat ik me zorgen maak. Andere voorbeelden: als je net uit bed komt, of nadat je je rot hebt gesport en het niet lekker ging. Kwestbaar? Ja. Moedig? Absoluut! Het is niet voor niets een challenge!

Door deze Zelfies te posten laat je je menselijkheid zien, en daarmee het echte leven. Dit zal bevrijdend werken voor jou en de mensen die het zullen zien. Want het leven is soms nou eenmaal rommelig, vervelend of stom. Dat hoort erbij. En het fijne is: het maakt je niet minder mooi of minder waard!

Het is geen wedstrijd in ellende delen, maar een uitdaging in kwetsbaarheid laten zien. Ik hoop dat je hierbij zult ervaren dat je moedige Zelfies je zullen laten groeien in zelfliefde! Zeker als we dat samen kunnen doen.

 

Hoe werkt het?

Je schrijft je hiernaast in voor de Zelfie-challenge. Meedoen is helemaal gratis! Na inschrijving ontvang je vanaf 2 april 2017 zes weken lang een thema (bijvoorbeeld het thema ‘thuis’) van mij waarin je je Zelfie(s) maakt. Jij bepaalt hoe kwetsbaar je wilt zijn, er zijn geen verplichtingen.

Je post de Zelfie met daarbij de hashtag #zelfiechallenge en het thema van die week op facebook, twitter of instagram. Je mag gerust iets erbij vertellen (Bijvoorbeeld wat je voelt, waarom iets lastig is, waarom je dit wilt posten). Ik verzamel de foto’s en zet ze bij elkaar zodat je ook de foto’s van anderen kunt bekijken.

Je kunt na inschrijving ook lid worden van de facebook groep Zelfie-challenge, dan kun je daar ook je Zelfies posten.

Je kunt je op elk moment in de zes weken van de challenge nog inschrijven, je krijgt vanaf dat moment de opdrachten voor de nog resterende weken in je inbox.

 

Resultaten Zelfie-challenge

Hieronder zul je vanaf 2 april resultaten zien van de Zelfie-challenge via Pinterest.


Inschrijven voor Zelfie-challenge

* indicates required

Ik maak me zorgen-zelfie

Zelfie-challenge